Översvämmat hus

Dolly och Jossan i vår soffa.
Söndag i Klippiga Bergen och huset har bildligt talat översvämmats av besök av familj och vänner. Tur att vi hade ICAs kanelbullar i frysen och ett extra paket kaffe i skafferiet! Jag älskar när vi får besök och tycker bara att det är mysigt med mycket folk omkring mej. Storasyster hade också en kompis här som sovit över så till frukost var vi fyra runt frukostbordet. -Vi vill ha plättar till frukost, sa storasyster varpå sambon svarade ok och började blanda smet. Eftersom vi inte har någon plättlagg så fick det bli amerikanska pannkakor i stället. Det blev så klart succé och tjejerna åt så de nästan sprack!

Nikeflickan sov otroliga femton timmar i sträck i natt som var och ändå så fick sambon väcka henne i morse. Nu sover hon sen ett par timmar för natten igen. Dagen för hennes del har innehållit bus med storasyster och kompisen, promenad med pappa och Jossan, suttit i knä hos morfar och druckit juice som han kom med, en tur i den nya gåstolen som vi köpte i går i Gävle och sångstund med mamma i hennes famn. Det är väl klart att man blir trött av en sån hektisk dag:)

Jossan fick följa med lillasyster Dolly hem i dag och ska sova över hos henne tills i morgon. Det kommer att bli jättetomt i natt eftersom hon alltid ligger intill mej i sängen och sover men i morgon är hon ju hemma hos oss igen.

Godnatt/Mamman


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0