Badning på gång

Den här kvällen tog pappa ett beslut om att du behövde badas. Sagt och gjort! Den blå badbaljan åkte fram och du åkte ned i spat:)

Pappa badar Nike
Rätt så skönt ändå:)

Efteråt var det bara jobbigt:(
Efteråt var det bara jobbigt:(



Puss & kram/Pia

Vernissage

I dag bjöds det på chokladpraliner, chips och cider när vårt årliga vernissage ägde rum i galleri BGB. Temat för i år var "I sagornas värld" Jag, Nike och Felicia åkte till galleriet till öppningsdags. Nike fick sitta i Johannas famn och somnade efter ett tag medans Felicia lekte med Ronja som var där. Åsa med kompis kom också förbi så vi åkte till Anitas loppis och drack en kopp kaffe och macka (i mitt fall en helt underbar räksmörgås) i en skön soffa.

Nike somnade tidigt, utsjasad av de senaste nätternas aktiviteter kan jag tänka och sover ännu (!) i skrivandets stund. Problemet är bara att eftersom jag passade på att sova ett par timmar på soffan tidigare i kväll för att orka nattpasset så sitter jag nu här själv pigg som en mört. Snopet!

Nike sitter bra i Johannas knä.
Nike sitter bra i Johannas knä.


Veronica & hennes Ronja.

Mammas tavlor!
Mina tavlor.




Puss och kram Pia


Livet knagglar vidare

Det har varit svårt sen din mormor gick bort. Många tankar har ställts på sin spets. Tänker på meningen med livet. Försöker ändå njuta. Snusar på ditt lilla huvud och drar in den ljuvliga doften av bebis, iakttar dej när du ligger vid mitt bröst och njuter av ditt joller när du försöker komunicera med oss med pigga, glittrande ögon.

Allt går bra. På BVC säger de att allt ser så bra ut. Vid det senaste besöket blev det lite ledsamt när barnmorskorna satte vaccinnålarna i de små benen men bara för en liten stund. Någon feber eller sur min mot kvällningen blev det inte heller. Jag och Peter gick och fikade efter åt. Det var mysigt. Jag saknar att göra sånt tillsammans. Oftast blir det att han gör sitt för sej och jag har ju mitt i ateljén och så.

Nike gillar den färgglada mobilen som hänger på BVC

Hej lilla vän.

Vaccinet

...och i båda benen också!:(

Oj vad ont det gjorde! Pappa tröstar.

Fina teckningar.

Har förresten vernissage i morgon på galleriet. Nike har fått för sej att köra vakenmaraton på nätterna nu så jag kommer väl att se ut som ett spöke i morgon. Fast jag går ju runt och ser ut som ett spöke mest hela tiden ändå. Just nu är klockan snart tre och det är full fart i barnvagnen. Hon pratar och sparkar. Jag känner att tålamodet tryter framåt småtimmarna, det gör jag. Svårt att ha humöret på topp när allt man vill är att lägga sej i sin sköna säng och sova.

I kväll var det bara brudarna hemma. Vi gjorde hemmagjord pizza, pysslade med klippdockor framför Idol och käkade massor av godis. Peter var ute med jobbet och kom hem vid tvåtiden. -Gå upp och lägg dej du så tar jag över här, lät det när han svajjig som en malaj kom innanför dörren. Skulle inte tro det! Han blev förpassad till sängs med löfte om att han gärna fick ta nattpasset i morgon.

Få se hur sent det blir i dag då eller ska man säga tidigt? Skulle ju vara skönt om hon somnade nu. Det står en uppbäddad skön säng och väntar på mej på övervåningen, halleluja!

Kram Pia



RSS 2.0