Nike gillar att...

Dra Jossan i öronen
Äta kakor
Busa med Felicia
Hälla ut Jossans mat i vattenskålen
Plocka ut kastrullerna ur köksskåpet
Titta på Mora Träsk
Borsta tänderna och samtidigt leka med vattnet ur vattenkranen


Lilla Nike börjar bli stor:)

Lilla Nike har hunnit bli 1 1/2 år och nu börjar det hända saker! Vi har nyligen upptäckt att hon kan bli riktigt sur och grinig. Lite orolig blir man ju när man tänker på mej och Peter, ha ha. vi är lika tjurskalliga båda två och om hon ärver det så har vi nog problem:)

Skämt åtsido. Hon är en riktig liten gogumma! Tiden när jag var som mest orolig över henne är förbi även om man fortfarande tänker på alla hemskheter som kan hända så vaknar jag inte och lyssnar om hon andas varje kvart. Nätterna har varit kaotiska dock. Mycket vaket och gråtande med två utslitna urtrötta föräldrar som resultat. Känns som det skulle kunna bli lite mer sova nu för den senaste veckan har hon bara vaknat och somnat om utan att ha velat ha välling. Jag kommer i håg att min mamma sa att jag inte heller ville sova när jag var så där liten så det kanske går i familjen.

Nike gillar att hjälpa till med allt förekommande hushållsarbete. I bland till det bättre och i bland kanske inte lika efektivt som om mamma skulle ha gjort det:)




RSS 2.0