Föräldrarkurs

V.28+2

Nu börjar det bli lite krut i dina sparkar! Man kan se hela min mage röra sej när du tar i. Pappa kan också känna dina rörelser nu. Han lägger handen på min mage och väntar... men då somnar du oftast i stället för att sparka och sprattla! Kanske blir du trygg när dukänner hans värme och hur mycket han längtar efter dej?

Jag och Peter har börjat en föräldrarkurs med 10 andra par på Hälsocentralen i Hofors. På första träffen i måndags gick vi igenom känslan av att vara med barn och praktiskt hur förlossningen skull gå till. Vi fick gott fika och avslutade med en film om några par och deras förlossningar. Måste säga att jag fick ett annat persepektiv på det hela. Det verkade så lugnt och rofyllt mitt i all smärta. Nå väl,  i Augusti vet jag ju själv hur det känns, pirrigt!

Det har varit lite blandat väder under några veckor nu. Regn, rusk, kallt, soligt och varmt om vart annat. I dag skiner solen men man känner ännu att det är kallt i luften. Hela förmiddagen har jag och Jossan legat i soffan och såsat. Det är svårt att sova på nätterna. Härom natenvar jag upp och kissade fem gånger! Vid lunchtiden ringde kusin Tomas och undrade om han skulle ta med hunden ut på en prommenad och det kändes perfekt eftersom jag känner mej så trött i dag. Det blir kanon för Jossan att få komma ut och gå med någon som inte flåsar i första bästa uppförsbacke! Hur ska det gå på Vårruset på måndag månne? Tar man sej runt i år med stormagen?

Puss och kram




RSS 2.0